Eersteklas merken
Opvallende ontwerpen
Schoenen en accessoires

Moma schoenen

Home » Moma schoenen

Bij ZAPPA kun je online van Moma en andere merken schoenen kopen. Moma is een eigenzinnig merk met schoenen die zijn bewerkt zodat ze er vintage uitzien. De schoenen van Moma hebben, dankzij hun kleurenpalet en hun bewerkte uiterlijk, een retro stijl. Dus als je van vintage houdt, kun je de schoenen van Moma online kopen.

Niet gevonden wat u zocht?

Bij ons koop je unieke Moma schoenen

De Moma schoenen die je bij ons online kunt kopen, passen het beste bij een retro look. De leren veterlaarsjes zijn soepel in plaats van stijf en de sneakers zijn ook allesbehalve egaal. We hebben ook veterschoenen en laarsjes die er minder bewerkt uitzien, maar dankzij de kleuren passen die eveneens bij een retro stijl. Van dit merk kun je zowel dames- als herenschoenen kopen. Voor dames hebben we laarsjes met een hak in diverse kleuren. Je kiest uit lichte kleuren, zoals oker of lichtgroen, en donkere kleuren zoals zwart en donkerrood. Naast laarsjes vind je van dit merk ook sandalen en chique veterschoenen. De schoenen voor heren heb je onder andere bewerkte sneakers en veterschoenen het blauw, wit of zwart.

Schoenen

Andere merken die bij jou passen

Naast Moma kun je bij ons online ook schoenen van andere merken kopen. Wanneer je het liefst leren schoenen draagt, vind je de schoenen van FLY LONDON wellicht ook interessant. Daar vind je namelijk nog meer verschillende stijlen en interessante kleuren zoals petrol. Zoek je sneakers in retro kleuren? Bekijk dan de sportschoenen van M. Moustache.

 

Scoor de perfecte schoenen voor jouw outfit

Bij ons heb je genoeg keuze uit opvallende schoenen. Je kunt online schoenen van Moma en andere topmerken kopen om jouw garderobe op te frissen. Ga met de retro kleuren voor een vintage look. Bestel jouw schoenen nu online. Je koopt hier zowel voor heren als voor meiden en vrouwen. Wil je ons contacteren? Bel dan naar 03.293.85.07 of vul ons contactformulier in.

Contact